MiraFoto.fi

Niko Ageenko

Valokuvaus

Suoritamme jokaisen tehtävän yksilöllisesti. Kuvaamme kohteet itse tai käsittelemme lähettämänne digikuvat. 

Ammattikuvat eivät sovellu suoraan kamerasta tulostettaviksi eivätkä tietokoneen näytöltä katseltaviksi. Niitä tulee ensin kehittää eli käsitellä tietokoneella erikoisammattiohjelman avulla. Kuvien käsittelyyn kuluu suunnilleen sama aika kuin valokuvaamiseen.

Kuvankäsittely

Käsittelemme ottamiamme ammattikuvia tai teidän lähettämiänne digikuvia (JPG, DNG, PNG, TIFF, tai RAW muodot) studiossamme.

Kuvankäsittelyn yhteydessä kuvaa myös parannetaan ja korjataan: esimerkiksi voidaan pehmentää varjoja ja heijastuksia, voidaan palauttaa mustapuvun ja valkoisten mekon sävyt, sekä värin oma alkuperäinen sävy.

Samalla poistamme kaikki linssin aiheuttamat vääristymät, suoristamme kuvan ja tasapainotamme sen valotuksen. Emme lisää mitään ylimääräistä tai keinotekoista valokuvaan. Palautamme kuvan sen todelliseen luonnolliseen tilaan, jollaisena se ilmeni valokuvaajan silmälle.

Käsittelemme digikuvia studiossamme aina käsin. Yhden kuvan käsittely voi kestää kymmenestä minutista vuorokauden tehtävistä riippuen. Näin ammattilaisen ottamat kuvat näyttävät näytöllä, tulostettuna sekä painettuna luonnollisilta ja eläviltä. Kuvien käsittelyyn kuluu suunnilleen sama aika kuin valokuvaamiseen

 

Kuvatuotteet

Teemme paperikuvat eri koolla aidolle helmiäismattapintaiselle paperille.

Pyynnöstäsi voidaan digikuviasi julkaista nettisivuilla.

Sunnitelemme ja valmistamme tilauksessa erilaisia valokuvaproduktioita: esim. valokuvajulisteet, valokuvataulut, canvas-taulut (ohuet ja tavalliset), kuvataidekirjat, kalenterit (pöytämallit tai seinälle ripustettavat) ja muut kuva- ja design-tuotteet.

Kaikki kuvat ovat suojattu tekijänoikeuslailla. Voit tilata kuville erillisiä käyttölisenssejä.

Valokuvataidetaulut

Suurvalokuvien tuotannossa käytetään alkuperäisen kokoisia digikuvia. Niiden käsittely vaatii enemmän aikaa.

Ole hyvä ja ilmoita meille, mistä kuvista haluat suurikokoiset tulosteet, ja mitä kuvia haluat käsiteltävän lisää. 

Yleisesti esitetyt kysymykset

Vedokset ja Valinta

Viikon kuluessa sinulle lähetetään pienikokoiset kuvavedokset sähköpostitse PDF- tai JPG- muodossa. Voit esikatsella vedoskuvia ja valita sopivia. Voit saada myös mallikuvan.

 

Ovatko vedoskuvat myös käsiteltyjä?

Yleensä vedokset ovat pieniä JPG-kuvia, joita kamera tuottaa. Niitä voidaan esikäsitellä hieman katselua varten. Ne voivat vielä erottua merkittävästi lopullisista kuvista, jotka tuotamme valintasi mukaan.

Haluaisimme kuvatauluja. Minkäläiset ovat kehykset?

Canvas-taulussa on oma sisänrakennettu katsojalle näkymätön puukehys. Valokuvataulussa on hopeavärinen (tai kultavärinen) kehys, valkoinen paspis ja akryliläsi.  Meillä on myös muita vaihtoehtoja kuvakehyksille ja paspiksille saatavilla yhteistyökumppanilta toivomuksenne mukaan. Niitä on saatavilla pyynnöstä.