MiraFoto.fi

Niko (Eugene) Ageenko

Monipuoliset palvelut

 

Valokuvaus

Luonnolinen kuvankäsittely

Valokuvataidekirjat

Kirjan taitto ja värikäsittely

Valokuvataulut

Kalenterit

 

Valokuvaus

Suoritamme jokaisen tehtävän yksilöllisesti. Kuvaamme kohteet, maisemat ja luontoa itse tai käsittelemme lähettämänne digikuvat. 

Ammattikuvat eivät sovellu suoraan kamerasta tulostettaviksi eivätkä tietokoneen näytöltä katseltaviksi. Niitä tulee ensin kehittää eli käsitellä tietokoneella erikoisammattiohjelman avulla. Käsittelemme digikuvia studiossamme.

Kuvankäsittely

Palautamme kuvan sen todelliseen luonnolliseen tilaan, jollaisena se ilmeni valokuvaajan silmälle. Näin ammattilaisen ottamat kuvat näyttävät näytöllä, tulostettuna sekä painettu luonnollisilta ja eläviltä.

Käsittelemme ottamiamme ammattikuvia tai teidän lähettämiänne digikuvia (JPG, PNG, TIFF, tai RAW muodot). Otamme vastaan mielummin jo teidän esikäsittelemiänne kuvia. 

Kuvankäsittelyn yhteydessä kuvaa myös parannetaan ja korjataan. Voidaan poistaa tai pehmentää varjoja, heijastuksia, sekä palauttaa värin oma alkuperäinen sävy. Samalla poistamme kaikki linssin aiheuttamat vääristymät, suoristamme kuvan ja tasapainotamme sen valotuksen.

Emme lisää mitään ylimääräistä tai keinotekoista valokuvaan. Käsittelemme ja palautamme luonnolisen rajan sisäälle kaikki 80:sta kuvan perusominaisuudeista, jotka estävät sen luonnollisen havaitsemisen. 

Ilmoita meille, missä (studio, kirjapaino) haluatte painattaa kuvanne. Valmistelemme kuvat juuri sitä varten.

Kuvatuotteet

Voit saada pelkästään digikuvia omia nettisivuja tai julkaisua varten sopimuksen mukaan. Kaikki digikuvat tulevat tavallisesti JPG-muodossa (sRGB- tai AdobeRGB- väriprofiililla), jos ei muuten erikseen ole sovittu.

Pyynnöstäsi voidaan digikuviasi julkaista nettisivuilla.

Sunnitelemme ja valmistamme tilauksessa erilaisia valokuvaproduktioita: esim. valokuvajulisteet, valokuvataulut, canvas-taulut (ohuet ja tavalliset), kuvataidekirjat, kalenterit (pöytämallit tai seinälle ripustettavat) ja muut tuotteet.

Kaikki kuvat ovat suojattu tekijänoikeuslailla. Voit tilata kuville erillisiä käyttölisenssejä.

Valokuvataidetaulut

Suurvalokuvien tuotannossa käytetään alkuperäisen kokoisia digikuvia. Niiden käsittely vaatii enemmän aikaa. Ole hyvä ja ilmoita meille, mistä kuvista haluat suurikokoiset tulosteet, ja mitä kuvia haluat käsiteltävän lisää. 

Yleisesti esitetyt kysymykset

Vedokset ja Valinta

Viikon kuluessa sinulle lähetetään pienikokoiset kuvavedokset sähköpostitse PDF- tai JPG- muodossa. Voit esikatsella vedoskuvia ja valita sopivia. Voit saada myös mallikuvan.

 

Ovatko vedoskuvat myös käsiteltyjä?

Yleensä vedokset ovat pieniä JPG-kuvia, joita kamera tuottaa. Niitä voidaan esikäsitellä hieman katselua varten. Ne voivat vielä erottua merkittävästi lopullisista kuvista, jotka tuotamme valintasi mukaan.

Haluaisimme kuvatauluja. Onko teillä muita kehyksiä kuin hopeaväriset?

Kyllä, meillä on muita vaihtoehtoja kuvakehyksille ja paspiksille saatavilla yhteistyökumppanilta toivomuksenne mukaan. Niitä on saatavilla pyynnöstä.